Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Oct 25, 2016 in Community, Content, Inspiratie |

Flexwerken bij Ineziatief

Flexwerken bij Ineziatief

ZZP’ers in en om Zwolle opgelet

 

Je kunt nu een flexwerkplek boeken bij Ineziatief. Ons kantoor is gevestigd in de Creatieve Coöperatie in Zwolle. Er zijn 2 bureaus voor enkele dagdelen in de week beschikbaar. Wil je werken in een sfeervolle omgeving, voorzien van alle kantoorgemakken en een uitgebreid netwerk van creatieven ‘down the hall’? Dan is dit misschien een leuke werkplek voor je.

Over Ineziatief
Ineziatief is een Zwols bureau voor communicatiestrategie, contentmarketing en conceptontwikkeling met een focus op eigenaarschap van de communicatie in organisaties. Het kantoor is gevestigd in de CC en hier zijn twee flexwerkplekken beschikbaar voor enkele dagdelen in de week. De bureaus zijn ruim en in hoogte verstelbaar. De stoelen zijn van BMA Axia en ook helemaal ergonomisch instelbaar. Er is een vergadertafel voor 3 personen waar je bezoek kunt ontvangen. Ook is er een bankje waar je even lekker kunt ontspannen. In de ruimte is een uitgebreide tijdschriftenbibliotheek beschikbaar.

Er gelden enkele huishoudelijke regels voor het gebruik van deze ruimte. Onder andere wil ik je graag eerst persoonlijk leren kennen. Neem contact op met  Inèz van der Voet voordat je een bureau boekt.

Voor meer informatie en boekingen kijk je hier: http://www.creatievecooperatiezwolle.nl/…/work…/flexwerkplek