Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Over Ineziatief

 

Ineziatief is een Zwols bureau voor communicatiestrategie en contentmarketing met een focus op eigenaarschap van de communicatie in uw organisatie.

eigenaarschap

Elke medewerker is mede-eigenaar van uw merk. Want iedereen zendt op zijn eigen manier een boodschap uit. Ineziatief begeleidt teams in dit eigenaarschap.Een gezamenlijke overtuiging en een krachtige merkbelofte vormen het kompas dat we gebruiken om de lijnen van uw verhaal uit te stippelen. Inleving en beleving gaan daarbij vooraf aan woorden, daden en beelden. Vanuit een stevige basis leiden we teams op om zélf content te maken. Zo ontstaat een onderscheidend en authentiek verhaal waar iedereen bewust aan bijdraagt. En dát komt binnen in een wereld vol prikkels!

profielfoto-herfstIneziatief is het bedrijf van Inèz van der Voet. Haar expertises zijn communicatiestrategie, conceptontwikkeling en contentmarketing. Gaat u met Ineziatief aan de slag, dan mag u verwachten dat we samen tot betekenisvolle oplossingen komen. En dat die oplossingen op onderscheidende wijze hun weg naar het publiek zullen vinden!

Inèz is zowel voor projecten als voor interimwerk inzetbaar.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

  • positionering
  • identiteitsontwikkeling
  • contentmarketing
  • eigenaarschapsontwikkeling