Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Apr 1, 2013 in Community, Concept, Portfolio |

Stray AFP – Van de Straat

Stray AFP – Van de Straat

Opdrachtgever: Stray Animal Foundation Platform

 

Project

544526_435378323223331_457920479_nMiljoenen dieren leven op straat. Ze worden opgejaagd, mishandeld, verwaarloosd en op afschuwelijke wijze gedood. Stray AFP wil mensen op een positieve manier bewustmaken van het probleem en hun verantwoordelijkheid hierin en van hun vermogen om een bijdrage aan de oplossing te leveren en benadert Ineziatief voor een festivalconcept.

Rol Ineziatief

Ineziatief ontwikkelt het concept en het communicatieplan voor “Van de straat”: een festival dat op 1 april 2013 plaatsvond op het Erkemeder Hondenstrand. Een ‘bohémien’-beleving waarbij dingen ‘van de straat‘ gecombineerd worden met activiteiten voor honden en hun baasjes. Bezoekers leggen een zwerftocht over het strand af en leren over het leven op straat terwijl ze geïnspireerd worden door dingen van de straat. Tijdens de wandeling komen zij straatmuzikanten, artiesten, streetdancers en verhalenvertellers tegen en kunnen zij met hun hond aan bijzondere activiteiten deelnemen. De organisatie is enthousiast en zet het festival zelf helemaal op poten. Het trekt ruim 3.000 bezoekers en wordt naar alle waarschijnlijkheid jaarlijks herhaald.

Projectperiode

December 2012/april 2013

Inez is heel creatief en tegelijkertijd in staat om haar ideeën te vertalen naar uitvoerbare concepten. Inez verdiept zich ten volle in haar onderwerp, is communicatief heel sterk en is integer en oprecht. Het is bijzonder prettig om met haar samen te werken omdat je samen met haar op een positieve en energieke reis gaat waarbij de eindbestemming gegarandeerd origineel en succesvol zal zijn. – Isabelle Sternheim Stray AFP