Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Waar(de)makers

Maak kennis!

 

Ineziatief werkt met een vast team van zzp’ers. Met deze mensen vormt Ineziatief een groeiend gelegenheidsteam  van professionals, zonder de overhead die grote bureaus vaak met zich meebrengen. Iedereen voegt vanuit zijn eigen kracht waarde toe, precies wanneer dat nodig is. Dat is waar(de)maken volgens Ineziatief. De club van waar(de)makers groeit nog steeds. Hieronder stellen de waar(de)makers zich voor met wie Ineziatief regelmatig mooie projecten heeft gerealiseerd:

Annemarie – grafisch ontwerp
Orgaannemarie80by80nisaties en initiatieven die de wereld een beetje mooier maken, Annemarie zorgt ervoor dat ze gezien worden. Hun inspirerende verhalen brengt ze helder in beeld door co-creatie, creativiteit en samenwerking met verschillende disciplines. Of het nu gaat om de vormgeving van een complete huisstijl, het bepalen van de identiteit, het redactioneel ontwerp voor een boek, magazine of jaarverslag of het zichtbaar maken van een bottom-up initiatief, de kracht van de communicatie zit ‘m vaak in de eenvoud van het ontwerp.  Samen met Annemarie heeft Ineziatief diverse identiteiten binnen het onderwijs (po, vo en bestuurlijk niveau) ontwikkeld.

Marc – grafisch ontwerp
Marc is een ontwerper met ongelooflijk oog voor detail. Aan hem kun je het precisiewerk overlaten. Maar wat hem écht bijzonder maakt is zijn openheid en vriendelijkheid. Hij is iemand die sámen met jou op zoek naar het beste resultaat. Hij verrast je met frisse ontwerpen én staat open voor andermans ideeën. Kom daar maar eens om bij een gemiddelde creatief! Samen met Marc heeft Ineziatief diverse identiteiten binnen het onderwijs (po, vo en bestuurlijk niveau) ontwikkeld.

Maarten – illustrator, conceptdenker, designer
Maartwaardemakeren is een veelzijdige creatief. Eén van het kaliber: meedenken en maken! Met een onderscheidende en verrassende stijl. Zolang Maarten zich op het creatieve vlak mag bewegen, is hij in zijn element. Veel mensen schakelen hem in voor beeld en illustratie. Maar zijn talenten gaan nog veel verder. Ook voor redactioneel werk, een storyboard en voor het uitwerken van een animatie, poëzie of  infographics ben je bij deze oercreatief aan het juiste adres. Maarten houdt ervan om de materie goed te begrijpen en gaat altijd voor het beste resultaat. Maarten werkte voor Ineziatief mee aan creatieve concepten voor internationale merken als Salesforce, IBM en Oracle. 

Marc – copywriter
Een zin, Marceen woord, een enkele letter. Soms is het zelfs de ruimte tussen de regels die vertelt wat je werkelijk wilt zeggen. Marc schrijft vanuit die nuance. Vanuit de kern van merken, vanuit de beleving van mensen. Heldere teksten met doel en gevoel. Spreek de taal van je publiek, blijf dichtbij je opdrachtgever en jezelf, hou je doel voor ogen. Dat zijn de uitgangspunten voor al zijn teksten. Kies je de juiste woorden dan ontstaat er namelijk veel moois. Verbinding, herkenning, een goed gevoel. Dát is het bijzondere van taal. En spelen met dié kracht, daar maakt Marc graag zijn werk van. Met bureau-ervaring, creativiteit en vooral plezier als stevige basis. Soms nodigt Marc Inèz uit om samen te schrijven. En soms schrijft Marc voor campagnes die Ineziatief heeft ontwikkeld. We zijn al jaren een trouw stel.